Ανδρέας Λοβέρδος: Θα παίξει ντραμς σε πανηγύρι δίπλα σε γνωστό Ελληνα τραγουδιστή

Ανδρέας Λοβέρδος

Κλείνει ραντεβού με τους χρήστες του Twitter

Πιο κοντά στο χόμπι του, που δεν είναι άλλο από τα ντραμς, φαίνεται πως ήρθε ο Ανδέας Λοβέρδος μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος που λατρεύει την μουσική και παίζει ντραμς, αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Twitter πως θα κάνει μια εμφάνιση σε πανηγύρι, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο παίζοντας δίπλα σε πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι θα παίξει ντραμς στο πανηγύρι της Δεσφίνας στη Φωκίδα στις 14 Αυγούστου όπου θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Τον γνωστό τραγουδιστή θα συνοδεύσει παίζοντας ντραμς ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Σας κλείνω ραντεβού στις 14 Αυγούστου στο πανηγύρι της Δεσφίνας. Στο μικρόφωνο ο Χρήστος Μενιδιάτης, στα ντραμς για λίγα τραγούδια ο γράφων. Βοήθειά μου!».

Είχε παίξει μαζί με το Νίκο Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ξαναδείξει τα περασμένα Χριστούγεννα τις ικανότητές του στα ντραμς και μάλιστα παίζοντας μαζί με το Νίκο Παπανδρέου και άλλους επώνυμους φίλους τους.

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έπαιζε τα κάλαντα με το Νίκο Παπανδρέου να είναι στην κιθάρα.

Η μπάντα είχε την ονομασία «Δεύτερη Ευκαιρία».

Πηγή φωτό: Eurokinissi