Χρίστος Αντωνιάδης για τραπ: «Το 98% των τραγουδιών είναι σκουπίδια»

Αντωνιάδης

Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τράπερ

Για τον χώρο του τραγουδιού μίλησε σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την άποψή του για την τραπ μουσική και αν θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο μίας συνεργασίας με έναν τράπερ.

Πώς σας φαίνεται το ότι η τραπ μουσική κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα;

Υπάρχουν διαμαντάκια παντού. Μιλάμε όμως για 1-2% και από εκεί και πέρα είναι σκουπίδια. Αυτό το 1-2% έχει έξυπνο στίχο και ενορχήστρωση και μπορώ ακόμη και εγώ να το ακούσω ευχάριστα, αλλά υπάρχει και ένα 98% που είναι εντελώς σκουπίδια για να μην πω κάτι χειρότερο.

Διαβάστε επίσης  Αποθεώθηκε ο Γιώργος Βελισσάρης σε πανηγύρι στη Λακωνία - Η στιγμή που του πετάνε 100 κιλά γαρύφαλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνατε μια ανατρεπτική συνεργασία με κάποιον τράπερ;

Εάν προκύψει κάτι που να έχει ενδιαφέρον θα το σκεφτώ, αλλά είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό το πάντρεμα, γιατί τις περισσότερες φορές καταλήγει σε αστεία αποτελέσματα. Πολλά από αυτά τα τραγούδια ακούγοντάς τα, σου προκαλούν περισσότερο γέλιο, παρά ευχαρίστηση. Δεν έχω καμία πρόθεση λοιπόν να πω σατυρικά τραγούδια. Δεν αποκλείω όμως να υπάρξει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», που ήταν σύμπραξη δυο διαφορετικών κόσμων, του Μαζωνάκη και του Nivo. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει γίνει και κλασικό. Αυτό είναι μια εξαίρεση.