Αποχώρησε από το συνδυασμό Ζέρβα ο Γιώργος Κολτσίδας

Η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση του Γιώργου Κολτσίδα από τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

“Ο Γιώργος Κολτσίδας παραμένει στα ψηφοδέλτιά μας εκ του νόμου. Εάν εκλεγεί, η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή”, αναφέρεται.

Αναλυτικα η ανακοίνωση

“Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι υπόγειες διαδρομές και πιέσεις προσπαθούν να παρέμβουν και να καθορίσουν τις εκλογές. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κολτσίδα για τη συμμετοχή του και την προσφορά του. Το γεγονός ότι οδηγείται σε μια τέτοια απόφαση είναι προϊόν ενεργειών που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Κολτσίδας παραμένει στα ψηφοδέλτιά μας εκ του νόμου. Εάν εκλεγεί, η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή”.

Koλτσίδας: “Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους ηθικής”

«Είμαι αναγκασμένος σήμερα να δηλώσω ότι αποχωρώ από τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζερβα. Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους ηθικής καθότι ξεπεράστηκαν κάποιες «κόκκινες γραμμές», που δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε επίσης  Δήμος Θεσσαλονίκης: Εξελίξεις με την ανάπλαση των Στάβλων Παπάφη - Στην κρίση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τα επόμενα βήματα