Μαρινάκης για τραγωδία στην Λιβύη: “Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι συνέβη” (ΒΙΝΤΕΟ)

δυστύχημα Λιβύη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα με θύματα πέντε Ελληνες στην Λιβύη.

Μάλιστα, σημείωσε πως δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη. Για τις συγκεχυμένες πληροφορίες τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, ο κ. Μαρινάκης αφού εξέφρασε τη συντριβή του για την απώλεια των πέντε ανθρώπων ανέφερε: «Αυτό που μας λέει το υπουργείο Άμυνας είναι ότι αυτή ήταν η ενημέρωση αρχικά από το κράτος της Λιβύης, δεν υπήρχε δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί».

Διαβάστε επίσης  Μαρινάκης: "Κοινοί εγκληματίες οι δράστες που με την ανοχή κάποιων απειλούν και αφαιρούν ανθρώπινες ζωές"

Όσο για το αν τηρήθηκαν κανόνες ασφάλειας κατά τη μετακίνηση της ελληνικής αποστολής είπε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, πως οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα πριν γίνει η σχετική έρευνα και δοθούν οι επίσημες απαντήσεις από το υπουργείο Άμυνας».