Νίκος Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ και τεχνικούς της ΕΡΤ3 (ΦΩΤΟ)

Ανδρουλάκης συνάντηση ΕΣΗΕΜ-Θ

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ και εργαζόμενους τεχνικούς της ΕΡΤ3/μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 επισήμαναν τη συνεχή υποβάθμιση και απαξίωση της φυσιογνωμίας του τηλεοπτικού σταθμού. Όπως τόνισαν, συρρικνώνεται το ενημερωτικό του περιεχόμενο ενώ εκπομπές ανατίθενται σε εξωτερικές παραγωγές αυξάνοντας το κόστος και παραγκωνίζοντας το έμπειρο προσωπικό της ΕΡΤ3.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την πλευρά του, ανέδειξε τη σημασία της υγιούς λειτουργίας των ΜΜΕ προκειμένου να υπηρετείται η πολυφωνία και η πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών.

Ανδρουλάκης συνάντηση ΕΣΗΕΜ-Θ

Δήλωσε τη στήριξη του στα αιτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 και την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου και της παρουσίας των περιφερειακών ΜΜΕ.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το επόμενο διάστημα θα αναδείξει κοινοβουλευτικά τα εν λόγω ζητήματα.

Στην ενημερωτική συνάντηση μετείχαν οι: Νικόλαος Καρράς- Πρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ, Βασίλειος Κοντογουλίδης-Γενικός Γραμματέας ΕΣΗΕΜ-Θ, Φανή Σοβιτσλή- Αντιπρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ, Ρωμανός Κοντογιαννίδης-Αναπληρωτής Ταμίας, Παναγιώτης Κάσαρης-Μέλος ΕΣΗΕΜΘ και οι τεχνικοί –μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ Στέλλα Δάγκου, Κώστας Χριστιανός και Γιάννης Τσιτιρίδης.