Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συναυλία Jazz στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου

Ένα βράδυ με jazz μελωδίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, επιφυλάσσει η Συμφωνική ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος στο 1ο Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, την Τρίτη 21/09 στις 21:00 στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Οδού Μοναστηρίου”.

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Η ξεχωριστή συναυλία με τον τίτλο “Full Moon”, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού και μαέστρου Μιχάλη Α. Χατζηαναστασίου, θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ανεπανάληπτες Jazz μουσικές συνθέσεις κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, σε ένα φωτεινό και ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι – πραγματική εμπειρία για τους φίλους της μουσικής, με ένα «Full moon Concert» από τον Gershwin μέχρι τον Ellington και από την Nina Simone και τον Brubeck.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση στο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00), ενώ αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις :Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου.

Διαβάστε επίσης
28η Οκτωβρίου: Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εταιρεία παραγωγής: Πολιτεία Πολιτισμού.

Η συναυλία, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά”, πραγματοποιούνται τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού covid-19.

Σημειώνεται ότι :

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

-Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

-Οι πόρτες για την είσοδο του κοινού ανοίγουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

-Η είσοδος και η έξοδος του κοινού γίνεται τμηματικά για αποφυγή συνωστισμού, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας του 1,5 μέτρου.

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου jazz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *