Το «Ετερος Εγω» στην πόρτα του Netflix!

Netflix Κορονοϊός Τουρκία

Η ελληνική σειρά είναι έτοιμη να γράψει ιστορία

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία βρίσκεται η ελληνική μυθοπλασία, καθώς το «Ετερος εγώ», πλησιάζει όλο και περισσότερο το Netflix και είναι έτοιμο να γράψει ιστορία.

Η πολυαγαπημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, «Ετερος Εγώ», που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διεθνείς παραγωγές, περνάει ένα-ένα τα εμπόδια κι ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα μπει στη διεθνή τηλεοπτική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», η αστυνομική σειρά, έχει περάσει σχεδόν όλα τα στάδια για να βρεθεί στο Netflix, με τα πνευματικά δικαιώματα προβολής της σειράς να αποτελεί το τελευταίο και βασικό στάδιο έγκρισης.

Μένει μόνο το 5ο και τελευταίο το οποίο θα διαχειριστούν οι άνθρωποι από τις δυο πλατφόρμες: την Cosmote Tv και το Netflix, καθώς αφορά στα πνευματικά δικαιώματα του Έτερος Εγώ, για τα οποία θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσά τους.

Σύντομα ελπίζουμε σύντομα να έρθουν τα καλά νέα για το «Έτερος εγώ» αφού είναι μια προσεγμένη δουλειά που αξίζει μια τέτοια επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *