Το μυστικό για να μην πιάνει πάγο το ψυγείο σας (ΒΙΝΤΕΟ)

πάγος ψυγείο

Ενας επαγγελματίας τεχνικός της Xoulogis Group μας το αποκαλύπτει

Ενα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε με το ψυγείο μας, είτε μόλις το αγοράσαμε, είτε το έχουμε καιρό, είναι όταν αυτό πιάνει πάγο.

Το ψυγείο μας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οικιακές συσκευές, η οποία λειτουργεί ανελλιπώς χωρίς καμία διακοπή και διατηρεί τα τρόφιμά μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να την προσέχουμε όπως της αρμόζει και να τη φροντίζουμε σωστά ώστε να μη μειωθεί η απόδοσή της και μας δημιουργήσει πρόβλημα στη συντήρηση των τροφίμων αλλά και στην υγεία μας.

πάγος ψυγείο

Ενα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τις περισσότερες φορές με το ψυγείο μας, είναι όταν αυτό πιάσει πάγο στην κατάψυξη αλλά και στη συντήρηση.

Αυτό οφείλεται κυρίως σε ένα λάθος που κάνουμε όλοι μας…

Το Thes.gr ζήτησε την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή ενός επαγγελματία τεχνικού της Xoulogis Group, ο οποίος μας αποκαλύπτει τι πρέπει να προσέχουμε αρχικά, για να μην πιάνει πάγο το ψυγείο μας ενώ μας δίνει και ένα ξεχωριστό tip, που όλοι θα εκτιμήσουμε…

Αν φροντίσετε όλα τα παραπάνω που είπε ο τεχνικός και το ψυγείο σας συνεχίζει να έχει πάγο, τότε σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο τεχνικό για να σας βοηθήσει.

*Ευχαριστούμε την Xoulogis Group για την πολύτιμη βοήθειά της.

πάγος ψυγείο

Ποια είναι η Group Xoulogis

H Group Xoulogis δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της και έχοντας γνώμονα να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Πρωτοπορεί καθώς προσφέρει ηλεκτρικές οικιακές συσκευές υψηλής τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες μετά την πώληση, που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή του πελάτη.

Τα προϊόντα της είναι προϊόντα (διαλογής) τα οποία έχουν κάποιο μικρό ελάττωμα ή είναι παλαιότερα μοντέλα και πωλούνται σαν «stock», πωλούνται σχεδόν στη μισή τιμή και καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.

Η «Group Xoulogis» προβλέπει αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης καθώς και τις ανησυχίες του για καλύτερα και φθηνότερα είδη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο Xoulogis Group

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *