Τι και ποιους έψαξαν περισσότερο οι Ελληνες στο Google το 2019

Το TOP 10

Το TOP 10

Το 2019 πλησιάζει στο τέλος του και το TOP10 της Google για τις αναζητήσεις στην Ελλάδα μέσα στο 12μηνο έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Eurovision και το «Power of Love» κέρδισαν την μάχη της αναζήτησης των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου, δεδομένου ότι ήταν οι πρώτες αναζητήσεις ανά κατηγορία που έκαναν μέσα στο 2019 στην Google.

Ψηλά στη λίστα, όμως, βρίσκονται και οι προβληματισμοί των πολιτών, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι έψαξαν να βρουν πού ψηφίζουν, τι θα γίνει με το Κτηματολόγιο, αλλά και ποιοι τελικά δικαιούνται επίδομα ενοικίου.

Τι έψαξαν οι Έλληνες

«Με πολλή χαρά, λοιπόν, μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας το Year In Search 2019, που περιλαμβάνει τις αναζητήσεις μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, συνθέτοντας το “παζλ” των ενδιαφερόντων μας μέσα στη χρονιά που φεύγει», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το φετινό «οδοιπορικό» στο Search, πρώτη στις γενικές αναζητήσεις ήταν η Eurovision 2019. Στη δεύτερη θέση, όπως ήταν φυσικό, οι Ελληνες προετοιμάστηκαν για τις πολλαπλές εκλογές αναζητώντας το πού ψηφίζουν, ενώ στην τρίτη θέση βγήκε η λέξη «σεισμός». Στην υπόλοιπη λίστα, ακολουθούν θέματα της καθημερινότητας, με κυρίαρχο βέβαια αυτό των ευρωεκλογών και εκλογών του Ιουλίου. Αξιοσημείωτη παρουσία στη λίστα, παρά τη σχετικά πρόσφατη είσοδό του στη ζωή μας, το σίριαλ «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η κατάταξη

Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις

Eurovision

Πού ψηφίζω

Σεισμός

«Power of Love»

Ευρωεκλογές

Κτηματολόγιο

Υπουργείο Εσωτερικών

Επίδομα ενοικίου

Eκλογές

«Αγριες Μέλισσες»

Διασημότητες

Στέφανος Τσιτσιπάς

Sin Boy

Joaquin Phoenix

Αντίνοος Αλμπάνης

Τζένη Μπαλατσινού

Can Yaman

Μαρία Κίτσου

Lady Gaga

Burak Hakki

Greta Thunberg

Τηλεοπτικές εκπομπές

«Power of Love»

«Αγριες Μέλισσες»

«Ερωτας Μετά»

«Μy Style Rocks»

«Φτερωτός Θεός»

«Η Επιστροφή»

«Κόκκινο Ποτάμι»

«8 Λέξεις»

«Survivor 3»

«Κράτα μου το χέρι»