Μπισμπινά: “Θα προστατεύσουμε το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπισμπινά

Η δήμαρχος Δέλτα συμμετείχε στη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και μετέφερε τα αιτήματα που του έθεσε

Το θέμα της ασφάλειας των δήμων της Θεσσαλονίκης έθεσαν στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, που συναντήθηκαν σήμερα μαζί του.

Εξερχόμενη της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου και μιλώντας στους δημοσιογράφους, η δήμαρχος Δέλτα, Γερκίνα Μπισμπινά, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ασφάλειας στην περιοχή του δήμου της. Στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των Ρομά στον καταυλισμό της Αγίας Σοφίας και σημείωσε πως ζητά ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων.

Οπως δήλωσε: “Εστιάσαμε σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχει ο δήμος γιατί είμαστε συνυφασμένοι με την ανομία και την εγκληματικότητα. Και το λέω γιατί έχουμε ένα μεγάλο τμήμα των Ρομά στον καταυλισμό Αγία Σοφία που ενώ στο χώρο θα έπρεπε να υπάρχουν 1500 πλέον είναι 3500 με 4000.

Θέσαμε τα προβλήματα στον υπουργό. Τον ευχαριστούμε για την ενίσχυση του ΟΠΚΕ αλλά ζητήσαμε ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων καθώς έχουμε μόνο ένα στην Σίνδο.

Διαβάστε επίσης  Δείτε αν χρωστάτε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και πως να πληρώσετε

Καταθέσαμε αίτηση για περισσότερους δημοτικούς αστυνομικούς και θέλουμε επιπλέον συνεργασίες για να προστατεύσουμε το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια.