Μπουτάρης: “Δείχνει” Αγγελούδη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών – “Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή”

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έστειλε καθαρό μήνυμα υπέρ του Στέλιου Αγγελούδη για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για την ανάγκη αλλαγής στην πόλη «η οποία δε θα έρθει μόνη της» και επισημαίνει πως η «Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δε δίνει στήριξη ο Λίλτσης στο δήμο Παύλου Μελά

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί μου συμπολίτες. Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με τον σταυρό σας στις τελευταίες εκλογές. Τιμή αλλά και ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου που κάναμε στις δύο δημαρχιακές θητείες.

Την επόμενη Κυριακή η πόλη αποφασίζει για τον δήμαρχο που θέλει την επόμενη πενταετία. Στην παράταξη μας, τη “Θεσσαλονίκη για Όλους”, αποφασίσαμε να μην υποδείξουμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν, αλλά ο κάθε ένας να αποφασίσει με βάση την κρίση του.

Διαβάστε επίσης  Συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με την ΠΚΜ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Ας επιλέξει ο κάθε ένας να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί ικανότερο, αλλά το κυριότερο είναι να πάει να ψηφίσει. Αν αγαπάμε την πόλη μας δεν πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές.

Ως πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να με απασχολεί το μέλλον της πόλης. Για αυτό συμμετείχα στις εκλογές και θα υπηρετήσω την πόλη μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Για αυτό και τώρα αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική μου άποψη για την επόμενη ημέρα στο δήμο.

Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της.

Γιάννης Μπουτάρης».

Πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Βερβερίδης (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)