Δήμος Λαγκαδά: Δεν θα ανασταλεί η λειτουργία των Λουτρών (ΦΩΤΟ)

Δήμος Λαγκαδά Ανδρεάδου

Συναντήσεις στην Αθήνα για την δήμαρχο Νίκη Ανδρεάδου

H Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Εκεί, η κα. Ανδρεάδου είχε ένα διήμερο γεμάτο συναντήσεις σχετικά με μια σειρά από θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της και επιδιώκει την άμεση επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα. Ανδρεάδου, πέτυχε όχι μόνο να ικανοποιηθεί το αίτημα της συνέχισης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου στο Λαγκαδά, αλλά να αξιοποιήσει την ευκαιρία της αναμόρφωσης του Δικαστικού Χάρτη της Ελλάδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, και να τεκμηριώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη και στον υφυπουργό, κ. Μπούγα, ότι πρέπει να το αναβαθμίσουν σε Περιφερειακή Έδρα Πρωτοδικείου, αναλαμβάνοντας την δέσμευση ότι θα φροντίσει για την εξασφάλιση του χώρου στον οποίο θα στεγαστεί.

Δήμος Λαγκαδά Ανδρεάδου

Η Δήμαρχος Λαγκαδά επισκέφτηκε τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίον συζήτησε θέματα που αφορούν στις υγειονομικές ομάδες που φιλοξενούνται στο Δήμο Λαγκαδά και ζήτησε την συνδρομή του για την αναβάθμισή τους, αλλά και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει από πλευράς υπουργείου άμεση ανταπόκριση.

Στην συνάντηση που είχε η κα. Ανδρεάδου με την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων του Προγράμματος “Ηλέκτρα”, καθώς επίσης και για το νέο Πρόγραμμα “Απόλλων”, που αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης  Αυγή: Το όμορφο ποντιοχώρι της Θεσσαλονίκης, χτισμένο στις πλαγιές του Βερτίσκου, που καμαρώνει για την καταγωγή του (ΒΙΝΤΕΟ drone & ΦΩΤΟ)

Δήμος Λαγκαδά Ανδρεάδου

Στον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλη Σπανάκη, η Δήμαρχος Λαγκαδά έθεσε το θέμα της λειτουργικής αναβάθμισης του γραφείου ΕΦΚΑ στο Λαγκαδά και της επάνδρωσής του με το απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του προσωπικό, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι πιο ολοκληρωμένες και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

Δήμος Λαγκαδά Ανδρεάδου

Την διαβεβαίωση της υφυπουργού Τουρισμού, Έλενας Ράπτη, ότι δεν πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των Λουτρών Λαγκαδά ούτε να επιβληθούν βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα, έλαβε η κα. Ανδρεάδου. Η Δήμαρχος Λαγκαδά εγγυήθηκε στην κα. Ράπτη ότι η νέα δημοτική αρχή φροντίζει ήδη για την έκδοση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών, ώστε να εξασφαλιστεί και πάλι το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας.

Τέλος, η κα. Ανδρεάδου βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, τον κ. Δημήτρη Τσιόδρα.

Δήμος Λαγκαδά Ανδρεάδου