Δήμος Ωραιοκάστρου: Τουρνουά πόλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

Στον Δήμο Ωραιοκάστρου στρέφεται από σήμερα το ενδιαφέρον των φίλων της υδατοσφαίρισης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» τουρνουά πόλο εφήβων.

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ειδικότερα, από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή, 22 έως 24 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου θα πραγματοποιηθεί το «3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Φοίβος Water Polo Cup», με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19.

Το τουρνουά πόλο διοργανώνεται από τον σύλλογο του «Φοίβου Νεάπολης Θεσσαλονίκης», σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει στόχο η διοργάνωση να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των ενεργειών και των παρεμβάσεων που κάνει για την συνεχή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

«Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου ”Άγγελος Βλαχόπουλος”, τουρνουά πόλο εφήβων. Έχουμε στόχο το τουρνουά να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια να συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες ομάδες. Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γεγονός που αναγνωρίζουν οι συνδημότες μας και όσοι ασχολούνται με τον υδάτινο αθλητισμό», αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Ωραιοκάστρου: "Αγγέλων Ελευσις 2021" με χριστουγεννιάτικες δράσεις και Λευκή Νύχτα

Σημειώνεται πως για τις ανάγκες του τουρνουά το Κολυμβητήριο θα είναι κλειστό για το κοινό σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, από τις 16.00 έως τις 22.30 και αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, από τις 09.00 έως τις 16.30.

Στο προπονητικό τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες water polo εφήβων: ΟΦΘ, ΠΑΟΚ, Π.Α.Σ. Φοίβος, Ιωνικός Νίκαιας, Πανιώνιος, Ν.Ε. Πατρών και την Κυριακή, μετά τη λήξη, θα απονεμηθούν διπλώματα στους νεαρούς αθλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *