Δήμος Παύλου Μελά: Με 750000 ευρώ στρώθηκε πράσινο “χαλί” στα δημοτικά γήπεδα Ανω Ηλιούπολης και Ευκαρπίας

δήμος Παύλου Μελά

Σημαντικό το έργο

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Παύλου Μελά στα Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου της Άνω Ηλιούπολης και της Ευκαρπίας (Εργατικές Κατοικίες) και τον Οκτώβριο, όσοι αγαπούν και υιοθετούν τον αθλητικό τρόπο ζωής, θα γυμνάζονται στους αναβαθμισμένους δημοτικούς αθλητικούς χώρους.

Με το έργο «Διαμορφώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων στις ΔΚ Σταυρούπολης Ευκαρπίας» προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών έστρωσε πράσινο ”χαλί” στα παραπάνω δημοτικά γήπεδα και με υπόδειξη των προτεραιοτήτων παρέμβασης σε όλες τις ενότητες, από τη Διεύθυνση Αθλητισμού – Παιδείας – Πολιτισμού, συνεχίζει τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του δήμου Παύλου Μελά.

Το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Ηλιούπολης, στις οδούς Ιθάκης (”σύνορο” με τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου) και 17η Νοέμβρη αναπτύσσεται σε μια περιοχή που αποτελεί κυψέλη σχολικών και αθλητικών χώρων καθώς γειτνιάζει με το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το ΔΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος, τα δημοτικά γήπεδα τένις και με εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων (δύο λύκεια, γυμνάσιο, δημοτικό, νηπιαγωγείο).

Το δημοτικό γήπεδο της Ευκαρπίας βρίσκεται δίπλα στις εργατικές κατοικίες, την περιφερειακή οδό και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γεώργιος Σπασέγκος.

Οι αναβαθμισμένες δημοτικές υποδομές θα προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στους αθλούμενους των συλλόγων και του μαζικού αθλητισμού που φιλοξενούνται στα παραπάνω γήπεδα, σε εκατοντάδες μαθητές – μαθήτριες γειτονικών σχολείων που γυμνάζονται και συμμετέχουν σε αθλητικά προγράμματα, αλλά και σε κατοίκους που αναζητούν ένα λειτουργικό, φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια, για ατομική εκγύμναση, όταν φυσικά το επιτρέπει, το πρόγραμμα που συντάσσει το Τμήμα Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεμβάσεις στους υπάρχοντες αθλητικούς χώρους και τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών που θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατοίκους κάθε ηλικίας, ατομικά ή συλλογικά να αθληθούν σε καλύτερες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Παύλου Μελά: Το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της μετονομασίας της οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

«Στον Δήμο Παύλου Μελά, παρά τη ραγδαία αλλαγή των συνθηκών λόγω της υγειονομικής κρίσης, καταφέραμε να υλοποιήσουμε στον μεγαλύτερο βαθμό το σχεδιασμό μας και παράλληλα είμαστε πανέτοιμοι για να θέσουμε τους στόχους για τα επόμενα χρόνια» αναφέρει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «προγραμματίζουμε την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου και αθλητικών εγκαταστάσεων στίβου στο ΔΑΚ Πολίχνης που είναι η μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη του Δήμου, την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην Άνω Ηλιούπολη, τις αναβαθμίσεις ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ με τη στήριξη της ΜΕ Θεσσαλονίκης, ενώ είναι ειλημμένη η απόφαση για τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο Στάδιο Σταυρούπολης δίπλα στο Δημαρχείο, από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά από την καλή συνεργασία των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης με τον Δήμο μας. Σε δύσκολους καιρούς, με ρεαλιστικό πλάνο, πίστη και καλές συνεργασίες αλλάζουμε τον χάρτη των αθλητικών υποδομών του τόπου μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *