Δήμος Θεσσαλονίκης: Διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο υλοποίησης χρηματοδοτούμενου προγράμματος

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μοιράσει, στους δικαιούχους της Β΄,Γ΄,Δ΄ και Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας του, σχολικά είδη και τρόφιμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, έχει προγραμματίσει τη διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων (σχολική τσάντα, σετ γραφικής ύλης, ελαιόλαδο) για τους δικαιούχους της Β΄,Γ΄,Δ΄ και Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχουν παιδιά ηλικίας 14 ετών, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 από ώρα 10:00 έως 13:00.

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των Β΄,Γ΄,Δ΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων που έχουν παιδιά ηλικίας 14 ετών και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους έως 31-10-2021 ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης (Πρόνοια), οδός Μοναστηρίου 53-55. Ενώ οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

-την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζονται οι χώροι πρασίνου – Νέα πνοή στις γειτονιές (ΦΩΤΟ)

-τον Α.Μ.Κ.Α.

-την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι για την είσοδο τους στην υπηρεσία θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test για Covid-19.

Τέλος, συστήνεται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι και σακούλες για τη μεταφορά των προϊόντων.
Συνιστάται στους προσερχόμενους/μενες:

Να μην υπάρχει συνωστισμός, προς αποφυγή μετάδοσης οποιαδήποτε αναπνευστικής λοίμωξης.

Να τηρούνται οι ώρες προέλευσης, που γνωστοποιούνται και με γραπτό μήνυμα.

Να φορούν υποχρεωτικά διπλή μάσκα.

Να κρατούν τις αποστάσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.