Δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Τι έδειξε το αλκοτέστ του οδηγού

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εξέδωσαν νέα ανακοίνωση σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όπου ένας 19χρονος έχασε την ζωή τους.

“Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί, με την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος, από τις αρχές. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου”, αναφέρεται.

Δείτε επίσης: Τι λένε τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα στον Πλαταμώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ “ΜΗΔΕΝ” ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί, με την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος, από τις αρχές. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου”.

Διαβάστε επίσης  Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα στενή της φίλη - "Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδούμε το πρόσωπό της" (ΒΙΝΤΕΟ)