ΕΕΘ: Τίμησε την μνήμη του Αγγελου Πασαλίδη (ΦΩΤΟ)

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) τίμησε την μνήμη του Άγγελου Πασαλίδη που έφυγε από τη ζωή αδόκητα, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια, τους οικείους του, αλλά και ως ακούραστος «υπηρέτης» του θεσμού του επαγγελματία.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης, για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του, μέλη της διοίκησης του ΕΕΘ και πιο συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας, κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών, κ. Χριστόφορος (Ρούλης) Εδιάρογλου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης, παρέδωσαν στην χήρα του εκλιπόντα κυρία Νικολέτα Πεταλωτή – Πασαλίδη, όπως και στον νυν πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Κωνσταντίνο Τζάρο, από ένα έργο του γνωστού Καλλιτέχνη Πολύμερου, με την αφιέρωση «Εις μνήμην του φίλου και συναδέλφου Άγγελου Πασαλίδη».

ΕΕΘ

Πιο συγκεκριμένα οι συνθέσεις αφορούσαν τον Κύκλο Ζωής και τον Ήλιο.
Ένα τρίτο έργο του ίδιου καλλιτέχνη με θέμα τη Σελίνη και την ίδια αφιέρωση, θα κοσμεί χώρο του Επιμελητηρίου ως ένας διαρκής φόρος τιμής προς τον εκλιπόντα, αλλά και για να θυμίζει την μεγάλη του προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό.

ΕΕΘ

Το ΕΕΘ με ευθύνη της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, ως ένα πολύ μικρό δείγμα εκτίμησης προς τον εκλιπόντα, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

ΕΕΘ

Ο Άγγελος Πασαλίδης έφυγε αιφνίδια από την ζωή απόγευμα Σαββάτου 08 Μαΐου 2021, σε ηλικία 49 ετών.
Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του.
Ενεργός από το 1994 στον χώρο του real estate με συνδικαλιστική δράση που ξεκινά το 2008. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, ενώ από το 2011 υπήρξε μέλος και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.
Το θετικό αποτύπωμα που αφήνει στον κλάδο των μεσιτών και γενικότερα στο χώρο των επαγγελματιών είναι μεγάλο.

ΕΕΘ