“Φως στο Τούνελ”: Θρίλερ με την εξαφάνιση του νεαρού πατέρα στη Θεσσαλονίκη – “Η γυναίκα του είναι άρρωστη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αράικ Αρουτινιάν εξαφάνιση Θεσσαλονίκη

Η μητέρα του αγνοούμενου σηκώνει το βάρος της οικογένειας

Η νύφη και η μητέρα του αγνοούμενου Αράικ Αρουτινιάν που εξαφανίστηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μίλησαν ανήσυχες στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

«Πρέπει να μάθουμε επιτέλους τι έχει απογίνει αυτό το παιδί, είναι κρίμα. Ζωντανός είναι; Νεκρός είναι; Να βρεθεί… Δε γίνεται! Δεν θα ησυχάσει ποτέ η οικογένειά του που τον αναζητά. Μια ζωή θα τον ψάχνουν; Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι, με αυτή τη στεναχώρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη του και πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και εργατικός. Έμεναν πολλά χρόνια στην Περαία. Οι γονείς του είχαν μαγαζί εκεί. Αυτός δούλευε αρκετά χρόνια σε κατάστημα με ελαστικά. Γνώρισε την γυναίκα του, παντρεύτηκε, έκαναν ένα παιδάκι και ξεκίνησε να δουλεύει στα εκκλησάκια, καθώς ήταν πολύ θρησκευόμενος».

Η ίδια αναφέρθηκε και στη μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ».

«Μας ενημερώσανε για την πληροφορία που ήρθε στην εκπομπή σας, ότι δηλαδή κάποια κυρία έστειλε ένα e-mail σε έναν φίλο του, ότι ο Αράικ δε ζει. Μας είπαν ότι γίνονται έρευνες και για ό,τι νεότερο θα μας ειδοποιήσουν».

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονης στη Δάφνη

Η μητέρα του αγνοούμενου σηκώνει όλο το βάρος της οικογένειας, καθώς η νύφη της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ζητά να μάθει την αλήθεια για το τι έχει συμβεί στον γιο της. Κλαίγοντας, είπε στο «Τούνελ»:

«Εξαφανίστηκε και πρέπει οπωσδήποτε να τον βρούμε, όπως και να ‘ναι. Ήταν πολύ καλός και ο χαρακτήρας του και όλα του. Ήταν πέντε χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ πήγαινε σχολείο. Για πολλά χρόνια έφτιαχνε εικονοστάσια, μικρά εκκλησάκια. Δούλευα μέρα – νύχτα και δεν τον έβλεπα συχνά, παρά μόνο τις Κυριακές. Έχει ένα αγοράκι μόλις 10 χρόνων. Εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε να ξεχαστεί, με την ελπίδα να βρεθεί ο πατέρας του».

Πηγή: megatv.com