Η Πλατεία Ευόσμου έγινε γήπεδο μπάσκετ – Χιλιάδες άτομα απόλαυσαν μια γιορτή του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

Παιδιά και ενήλικες συμμετείχαν στα παιχνίδια και βραβεύτηκαν

Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, υπό το βλέμμα χιλιάδων παρευρισκομένων αλλά και πολλών επισήμων, εξάσκησαν και επέδειξαν τις αθλητικές τους δεξιότητες στη γιορτή του μπάσκετ, αλλά και στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, που φιλοξενήθηκαν στην Πλατεία Ευόσμου.

Η εκδήλωση ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD by Eurohoops τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και ολόκληρη την ημέρα του Σαββάτου 27 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ, οι δημότες απόλαυσαν τη χαρά του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ αλλά και διασκέδασαν με καλάθια και καρφώματα.

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

Παιδιά ηλικίας 10 έως 13 ετών, έφηβοι από 14 έως 17 ετών αλλά και ενήλικες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες μπάσκετ που πραγματοποιήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, με τους νικητές κάθε ηλικιακής ομάδας να βραβεύονται στις τελετές απονομής.

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

Επίσης, πολλοί από τους συμμετέχοντες επέδειξαν τις ικανότητές τους και στο σουτ, στο πλαίσιο του επιμέρους διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε.

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

Όσοι δε φόρεσαν σορτσάκια και αθλητικά παπούτσια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, εκτός από τους αγώνες 3×3, επιδείξεις με μπάλα του μπάσκετ αλλά και να βάψουν τα πρόσωπά τους και άλλα μέρη του σώματός τους, στο πλαίσιο του face painting.

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

Για όσα παιδιά δεν συγκρότησαν ομάδα 3×3, υπήρχε ένα φουσκωτό γήπεδο μπάσκετ με μπασκέτα, στο οποίο είχαν τη δυνατότητα να καρφώσουν χοροπηδώντας. Επίσης, σε μικρότερες μπασκέτες είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν στο σουτ.

Εύοσμος ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOΟD

«Η Θεσσαλονίκη αγαπάει το μπάσκετ και ιδίως η δυτική πλευρά της, η οποία έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου θα είναι πάντοτε αρωγός και θα στηρίζει κάθε αθλητική εκδήλωση. Θέλουμε τα παιδιά μας να μυηθούν στο ευ αγωνίζεσθαι και να γνωρίσουν τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού. Να είστε σίγουροι ότι ολόκληρο το φετινό καλοκαίρι αλλά και όσο μας βοηθάει ο καιρός, θα προσφέρουμε στους συνδημότες πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, περισσότερες από όσες έχουν γίνει ποτέ στην περιοχή μας», ανέφερε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.