Καλαφάτης: “Τυχόν λάθος επιλογή στην κάλπη της 21ης Μαΐου δεν διορθώνεται” (ΦΩΤΟ)

Καλαφάτης

Μίλησε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σταύρος Καλαφάτης μίλησε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

“Στην κάλπη της 21ης Μαΐου δεν χωρούν επιπόλαιες συμπεριφορές. Δεν χωρά ψήφος διαμαρτυρίας. Δεν χωρά ψήφος δήθεν τιμωρίας. Οι εκλογές γίνονται την Κυριακή 21 Μαΐου και καμία λάθος επιλογή στην κάλπη δεν θα διορθώνεται μετά. Οι πολιτικοί αντίπαλοί μας είναι αδίστακτοι. Ήδη, συζητούν το πώς θα συνασπιστούν ακόμα και αν ηττηθούν. Συζητούν για κυβέρνηση ηττημένων, εάν οι αριθμοί τους ευνοήσουν. Οι πολίτες, όμως, τους γνωρίζουν. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση”, τόνισε αρχικά ο κ. Καλαφάτης.

Καλαφάτης

 

Ο κ. Καλαφάτης παρουσίασε τις προσπάθειες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει την κοινωνία σε μια περίοδο εξωγενών κρίσεων. Υπογράμμισε πως “τηρήσαμε τη Συμφωνία Αλήθειας που υπογράψαμε το 2019” κι ανέφερε χαρακτηριστικά τις αυξήσεις στο βασικό μισθό, τις μειώσεις φόρων και εισφορών, τις αυξήσεις στις συντάξεις, τις 300.000 θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν και μείωσαν το ποσοστό της ανεργίας.

Διαβάστε επίσης  Η Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων (ΦΩΤΟ)

Καλαφάτης

Ειδικά για τη δυτική Θεσσαλονίκη υπογράμμισε ότι “μέσα από το project 30+ έργα για τη Θεσσαλονίκη του 2030, η Κυβέρνηση, εφαρμόζοντας ένα κοστολογημένο και καλά οργανωμένο πλάνο στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Η δυτική πλευρά της πόλης, για δεκαετίες, διεκδικούσε το μέλλον της. Είναι αλήθεια ότι ήταν παραμελημένη. Όμως, για να ανατοποθετηθεί ολόκληρη η περιοχή, ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, στο νέο χάρτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, είναι απαραίτητο να στηριχθούν με κοινωνικά μέτρα, έργα υποδομής και δράσεις ανάπτυξης οι Αμπελόκηποι, η Μενεμένη και οι γειτονιές τους”.

Για τα έργα που, ήδη ολοκληρώθηκαν, ή έχουν δρομολογηθεί στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης τόνισε πως “ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, με την πίεση που ασκεί, έχει καταφέρει να υλοποιηθούν έργα που χρόνιζαν και που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων”.

Στην εκδήλωση, τον κ. Καλαφάτη προλόγισε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο οποίος, επίσης, αναφέρθηκε στα έργα που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκκίνησε και ολοκλήρωσε.

Καλαφάτης