Με κέφι και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα τα Κούλουμα στον δήμο Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

Κούλουμα 2023 δήμος Ωραιοκάστρου

Πλήθος κόσμου απόλαυσε την θερμή μέρα

Με ούριο άνεμο που απογείωσε τους χαρταετούς ψηλά στον ουρανό, καλή διάθεση και σαρακοστιανά εδέσματα γιορτάστηκαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα Κούλουμα στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις και διανεμήθηκαν δωρεάν στους πολίτες παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα και λαγάνα.

Κούλουμα 2023 δήμος Ωραιοκάστρου

Στο Ωραιόκαστρο η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα «Αλώνια» με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών. Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής οι πολίτες διασκέδασαν και χόρεψαν, ενώ προσφέρθηκαν σε όλους φασολάδα, λαγάνα, χαλβάς και κρασί, καθώς επίσης και πολύχρωμοι χαρταετοί!

Κούλουμα 2023 δήμος Ωραιοκάστρου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συμμετείχε στις εκδηλώσεις στα «Αλώνια» και στην Κοινότητα Νεοχωρούδας, συνομίλησε με τους πολίτες και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή, υγεία, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο.

Κούλουμα 2023 δήμος Ωραιοκάστρου

Με κέφι, εορταστική διάθεση και με δωρεάν διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων και χαρταετών πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα οι εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον Πεντάλοφο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μεσαίο, στο Πετρωτό, στον Μονόλοφο, στο Μελισσοχώρι, στη Λητή και στο Δρυμό.

Κούλουμα 2023 δήμος Ωραιοκάστρου

Διαβάστε επίσης  Δήμος Ωραιοκάστρου: Αυτοψία Τσακίρη και Γεράνη στις Τσουκές για δημιουργία χώρου πρασίνου (ΦΩΤΟ)