Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου – Τι αναφέρει ο Στέλιος Αγγελούδης

παρεμπόριο Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος βρέθηκε δίπλα στους πολίτες σε λαϊκές αγορές του δήμου

Οργανωμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε το πρωί Σάββατο, σε λαϊκές αγορές του δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε Τούμπα, Χαριλάου και Ξηροκρήνη, από κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα παράνομων προϊόντων ενώ δύο άτομα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

παρεμπόριο Θεσσαλονίκη

«Το παρεμπόριο πλήττει σοβαρά τις νόμιμες επιχειρήσεις, την τοπική οικονομία, την απασχόληση, ακόμα και την ασφάλεια των καταναλωτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ενεργά στη μάχη κατά του φαινομένου αυτού που έχει λάβει χαρακτηριστικά μάστιγας, ενώ κοντά στο παρεμπόριο ανθούν και άλλες μορφές παραβατικότητας. Ιδιαίτερα στην Ξηροκρήνη, αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας έχει παγιωθεί.

παρεμπόριο Θεσσαλονίκη

Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα δίπλα στους πολίτες.

παρεμπόριο Θεσσαλονίκη

Η ανάρτηση του Στέλιου Αγγελούδη

«Βρέθηκα σήμερα κοντά στους πολίτες στην Τούμπα, στη Χαριλάου και στην Ξηροκρήνη, όπου με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Προκήρυξη διαγωνισμού για την Πλατεία Ελευθερίας – Εναν μήνα οι εργασίες στην Αριστοτέλους

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα παράνομων προϊόντων ενώ δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Ήταν κεντρική προεκλογική μου δέσμευση στους κατοίκους της Ξηροκρήνης πως θα αποκαταστήσουμε την κανονικότητα. Τους ενημέρωσα πως κάθε Σάββατο θα υπάρχει αστυνόμευση για να αποτραπεί η εκ νέου λειτουργία της παράνομης αγοράς.

Το παρεμπόριο πλήττει σοβαρά τις νόμιμες επιχειρήσεις, την τοπική οικονομία, την απασχόληση, ακόμα και την ασφάλεια των καταναλωτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ενεργά στη μάχη κατά του φαινομένου αυτού που έχει λάβει χαρακτηριστικά μάστιγας, ενώ κοντά στο παρεμπόριο ανθούν και άλλες μορφές παραβατικότητας. Ιδιαίτερα στην Ξηροκρήνη, αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας έχει παγιωθεί.

Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί».

Πηγή φωτό: Facebook (Στέλιος Αγγελούδης)