Θεσσαλονίκη: Κλείνει από αύριο (4/12) η μια λωρίδα στον Περιφερειακό

Από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου κλείνει η μία λωρίδα στον Περιφερειακό στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η μία λωρίδα στον Περιφερειακό, θα κλείσει προς δυτικά στην Θεσσαλονίκη, από το ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων έως τον Κόμβο Νέαπολης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πάνω από 100 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση το τελευταίο 24ωρο

Ετσι, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες από το ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων έως τον Κόμβο Νέαπολης.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα (04/12/2023) και κατά τις πρωινές ώρες, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη) και συγκεκριμένα:

-Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας”.