Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Καραολή και Δημητρίου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο (4/11)

Σήμερα, Πέμπτη (3/11) και αύριο, Παρασκευή (4/11) θα παραμείνει κλειστή για κάποιες ώρες η οδός Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης.

Θεσσαλονίκη: Η οδός είναι κλειστή από την Πλατεία Δημοκρατίας μέχρι την Πλατεία Αντιγονιδών.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τις ώρες που θα πραγματοποιούνται τα έργα και τα σημεία που θα είναι κλειστά.

Θεσσαλονίκη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από την Πέμπτη (03/11/2022) έως και την Παρασκευή (04/11/2022), κατά τις ώρες 06:00΄ έως 18:00΄ έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης, τμηματικά, στην οδό Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την Πλατεία Αντιγονιδών.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των γύρω δρόμων της περιοχής με τη χρήση πληροφοριακών πινακίδων και τη βοήθεια σημαιοφόρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Θεσσαλονίκη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Θεσσαλονίκη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Θεσσαλονίκη εργασίες ασφαλτόστρωσης