Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην Δημητρίου Γούναρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη Δημητρίου Γούναρη

Σε λιγότερο από έναν μήνα η ολοκλήρωση τους

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου τις εργασίες αποκατάστασης στο πλακόστρωτο της Δημητρίου Γούναρη.

Στην Δημητρίου Γούναρη στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε για να επιτηρήσει τις εργασίες ο δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης.

Δείτε επίσης: Αποφυλακίστηκε ο “Γύπας της Θεσσαλονίκης” – Γυναίκα πλήρωσε 90000 για αποζημίωση

«Η Γούναρη είναι ένας ιστορικός δρόμος που δέχεται επισκέπτες και τουρίστες καθόλη τη διάρκεια του έτους, έπρεπε λοιπόν να αποκατασταθεί και ήταν προτεραιότητά μας» ανέφερε ο Στέλιος Αγγελούδης.

Θεσσαλονίκη Δημητρίου Γούναρη

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο δρόμο υπήρχαν πολλά σημεία, σε όλο τον άξονα που είχαν φθαρεί, καταστραφεί και είχαν υποχωρήσει οι πλάκες δημιουργώντας λακκούβες επικίνδυνες για τους περαστικούς. Επιπλέον υπήρχαν παράπονα πολλών κατοίκων που είχαν τραυματιστεί από τις τρύπες στο πεζοδρόμιο. Για αυτό τον λόγο είχαμε υποσχεθεί ότι μόλις αναλάβουμε, ένα από τα πρώτα έργα αποκατάστασης θα ήταν η Δημητρίου Γούναρη».

Διαβάστε επίσης  Αγγελούδης - Πιερρακάκης συζήτησαν για το θέμα της σχολικής στέγης στην Θεσσαλονίκη

Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι 20 ημέρες και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το μήκος του πλακόστρωτου από το ύψος της Τσιμισκή μέχρι την Εγνατία με τον Δήμαρχο να αναφέρει ότι μετά το πέλος των εργασιών στον ιστορικό πεζόδρομο που περιβάλλει το ανάκτορο του Γαλέριου, θα αρχίσουν παρόμιες εργασίες στην πλατεία Άριστοτέλους.

Θεσσαλονίκη Δημητρίου Γούναρη Θεσσαλονίκη Δημητρίου Γούναρη

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη

Πηγή φωτογραφιών: Facebook (Στέλιος Αγγελούδης)