Θεσσαλονίκη: Κομμάτι οροφής λεωφορείου έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (ΦΩΤΟ)

Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά όταν ένα κομμάτι από την οροφή λεωφορείου του ΟΑΣΘ έπεσε στο κεφάλι της.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Τομπουλίδης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα

Συγκεκριμένα, ο Β. Τομπουλίδης αναφέρει:

«Μια νέα κοπέλα γυρνώντας από τη δουλειά της με λεωφορείο κατέληξε στο ασθενοφόρο αντί για το σπίτι της, αφού δέχθηκε στο κεφάλι ένα κομμάτι από την οροφή του λεωφορείου. Αυτές είναι οι αστικές συγκοινωνίες που έχουν φτιάξει κυβέρνηση και δημοτική αρχή. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς καθημερινά όχι απλά να ταλαιπωρούνται, αλλά να κινδυνεύει ως και η σωματική τους ακεραιότητα. Άραγε αυτά είναι τα “υπερσύγχρονα” λεωφορεία από τη Γερμανία για τα οποία πανηγύριζε ο κ. Ζέρβας;

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στο Λιτόχωρο: Κλαδί πλάτανου σκότωσε γυναίκα σε εστιατόριο

Ας αφήσουν, λοιπόν, τους πανηγυρισμούς. Όσα παχιά λόγια κι αν ακουστούν, ο καθένας μας ξέρει τι βιώνει στη σκληρή πραγματικότητα αυτής της πόλης. Αποψιλωμένος ΟΑΣΘ, Μετρό με αμφίβολο χρόνο παράδοσης και πληρωμένο διπλά και τριπλά επί 17 χρόνια από τον λαό, μηδενικό ολοκληρωμένο σχέδιο συγκοινωνιών.

Μόνη λύση είναι ο λαός μας αποφασιστικά να διεκδικήσει μαζί με τους εργαζόμενους άμεση ενίσχυση του ΟΑΣΘ με στόλο και προσωπικό, άμεση ολοκλήρωση των έργων του Μετρό, ακύρωση του flyover που θα εντείνει τα προβλήματα με το υπάρχον σχέδιο. Αυτά ως κάποια πρώτα μέτρα ανακούφισης του μεγάλου συγκοινωνιακού προβλήματος που οδηγεί ακόμη και σε τέτοια τραγικά περιστατικά».

ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη λεωφορείο νοσοκομείο

ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη λεωφορείο νοσοκομείο