Θεσσαλονίκη: Ουρες για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Αριστοτέλους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη

Δύο Κινητές Μονάδες εξυπηρετούν τους πολίτες

Η Black Friday μεταφέρθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να κάνει ουρά για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της νέας εξόρμησης, που διοργανώνει η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, δύο Κινητές Μονάδες βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το Ολύμπιον) από τις 11 έως και τις 7, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά της Covid, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν είτε την πρώτη δόση του εμβολίου είτε την ενισχυτική 3η δόση, ενώ τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Pfizer.

Ζέρβας: “Είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε αυτή τη μάστιγα”

Εκεί, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Τσαλικάκης.

Διαβάστε επίσης
Πλεύρης: «Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για τον κορονοϊό - Λογική συνύπαρξης και το φθινόπωρο»

“Στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, σήμερα που περιμένουμε μια αυξημένη κίνηση στους δρόμους στα καταστήματα στην πόλη μας, η 4η ΥΠΕ και ο δήμος Θεσσαλονίκης έφεραν το εμβόλιο πάλι όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Καλούμε και με αυτόν τον τρόπο να τους πολίτες μας να εμβολιαστούν είτε με την πρώτη δόση, είτε με την τρίτη, έτσι ώστε αυτή η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε μπει σαν πόλη και σαν χώρα, να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δήμος Θεσσαλονίκης αγκαλιάζει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να λάβουν αυτό το δώρο της επιστήμης, τον εμβολιασμό. Για να έχουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη και να γιορτάσουμε και να χαρούμε όλοι τα Χριστούγεννα. Είναι στο χέρι μας να ξεπεράσουμε αυτή τη μάστιγα”, τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.