Θεσσαλονίκη: Ξήλωσαν την καγκελόπορτα του 1ου δημοτικού σχολείου στο Πανόραμα (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν τον αγιασμό και την έναρξη των σχολείων άγνωστοι ξήλωσαν την καγκελόπορτα του 1ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Πανοράματος στην Θεσσαλονίκη.

“Το κουδούνι χτυπάει τη Δευτέρα, όμως οι βάνδαλοι φαίνεται πως έπιασαν νωρίτερα δουλειά. Η βαριά μεταλλική καγκελόπορτα στην είσοδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος ξηλώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο”, αναφέρει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το κουδούνι χτυπάει τη Δευτέρα, όμως οι βάνδαλοι φαίνεται πως έπιασαν νωρίτερα δουλειά. Η βαριά μεταλλική καγκελόπορτα στην είσοδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος ξηλώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο. Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό, η καγκελόπορτα ήταν συντηρημένη και βαμμένη έτοιμη να ανοίξει για τους μαθητές και τις μαθήτριες στο πρώτο κουδούνι της Δευτέρας. Οι θρασύτατοι δράστες μάλιστα την παράτησαν επιδεικτικά στην είσοδο του σχολείου, στο οποίο δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε ίχνος παραβίασης. Η Διοίκηση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς και επιφυλάσσεται για τους υπεύθυνους. Σε κάθε περίπτωση θα καταβληθούν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε η είσοδος του σχολείου να είναι έτοιμη και ασφαλής μέχρι το πρωί της Δευτέρας”.

Πανόραμα καγκελόπορτα

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Οχι" από το δημοτικό συμβούλιο στις συγχωνεύσεις σχολείων

Πανόραμα καγκελόπορτα