Με λαμπρές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

«Ελευθερία, παιδεία, ενότητα το πολύτιμο πνεύμα του αγώνα του ‘21» το μήνυμα του Καϊτεζίδη

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου με Δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε όλες τις δημοτικές κοινότητες Πυλαίας–Χορτιάτη.

Καθολική στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου η συμμετοχή σχολείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, εθελοντών και πλήθους κόσμου στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

«Η δίψα για ελευθερία, η παιδεία, η ενότητα όλων των Ελλήνων οδήγησαν σε ένα γεγονός με παγκόσμια σημασία. Οικουμενικά μηνύματα που διατηρούν την αξία τους ακόμη και σήμερα, για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Αυτό το πολύτιμο πνεύμα του Αγώνα του 1821 που οφείλουμε να διατηρούμε και στις σύγχρονες ιστορικές συνθήκες.

Σήμερα, εδώ στο δήμο μας, καμαρώσαμε τα παιδιά μας να παρελαύνουν με την ελληνική σημαία να κυματίζει ψηλά. Δήμος και πολίτες μαζί, τιμήσαμε τους ήρωες του 1821 και την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον οθωμανικό ζυγό. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες, Χρόνια Πολλά Ελλάδα!», σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.