Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι κακό παιδί” (ΒΙΝΤΕΟ)

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε σήμερα (12/10) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην γειτονιά του, με τον παρουσιαστή να θυμάται στιγμιότυπα της παιδικής του ηλικίας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το… καρφί στον Γιώργο Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σαν παιδιά εμείς ζήσαμε τη «γειτονιά», χτυπάγαμε τα κουδούνια. Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν «ποτέ θα έρθεις;». Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», είπε.

«Δεν λέω ότι έχω ανάγκη την συντροφικότητα για να μην… φοβηθούν οι κοπέλες. Έχω απεριόριστη ανάγκη για συντροφικότητα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μάθει η μητέρα του για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Όταν «έφυγε» από την ζωή η μητέρα μου, νόμιζε ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια».

«Οι γονείς μου έχασαν σε βρεφική ηλικία τον αδελφό μου. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης  Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι γλείφτες στο Πρωινό και τα... block

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως δεν θα άλλαζε κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη επικοινωνιακά, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλήσει με πολιτικά επιχειρήματα.

Ο Αρναούτογλου στην… πολιτική

«Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μπορεί να σε «τουμπάρει», θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»«, είπε.

Ακόμη, ανέφερε πως θα έκανε ξανά το «Spata Live», καθώς δεν ήταν δική του επιλογή να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε στις επαγγελματικές αποτυχίες και επιτυχίες του.

«Έχω κάνει μία επαγγελματική αποτυχία στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιτυχία που θέλω στην τηλεόραση», είπε.

Όσο για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε:

«Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Έχω βγει ως ο… «σημαιοφόρος» του block στο Instagram», είπε.

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ και έχω κάνει σχέσεις που δεν τις παραδέχτηκα ποτέ», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (d_ougarezos)

Πηγή: megatv.com