Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά για την κατάσταση της μητέρας του -“Ήταν μη αναστρέψιμη”

Σταρόβας

“Τα κιλά μου με έχουν κάνει να αισθανθώ άσχημα”

Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, Δημήτρης Σταρόβας, όπου μίλησε για τη μητέρα του, την οποία έχασε πρόσφατα.

«Η κατάσταση της μητέρας μου ήταν μη αναστρέψιμη, αλλά η απώλεια δεν παύει να είναι απώλεια. Η μητέρα μου φοβόταν επειδή δούλευα νύχτα, αλλά δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια.

Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, η μητέρα μου έβρισκε πάντα χρόνο για να μου μιλάει. Πάντρεψα τη μητέρα μου μετά τα 60 της και πέρασε κάποια χρόνια πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για τη σχέση του με την κόρη του, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελα.

Διαβάστε επίσης
Η Ελένη Μενεγάκη... κλέβει την παράσταση με το λεοπάρ μαγιό της (ΦΩΤΟ)

Τα παιδιά πρέπει να έχουν την αίσθηση πως ο γονιός τους είναι πάντα παρών για να τα βοηθήσει, αν χρειαστεί και όχι να τα μαλώσει ή να του κρύψουν κάτι».

Αναφορικά με την τηλεόραση, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Πάντα περνάω καλά στην τηλεόραση, δεν ασχολούμαι με ίντριγκες γιατί το θεωρώ ξόδεμα.

Δεν ένιωσα άβολα ποτέ στην τηλεόραση, δεν είμαι κανένας επαναστάτης, προσαρμόζομαι παντού. Τα κιλά μου με έχουν κάνει να αισθανθώ άσχημα, δεν θέλω να δημιουργώ λάθος πρότυπα».