Ελένη Μενεγάκη για Σάββα Πούμπουρα: «Δεν τον αποχαιρετάμε – Θα μας κάνει ντου όποτε θέλει»

Ελένη Μενεγάκη Σάββας Πούμπουρας

Αποχωρεί από την εκπομπή ο παρουσιαστής

Το “αντίο” της στον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος φεύγει από την εκπομπή, είπε σήμερα η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Τελευταία εκπομπή σήμερα (07.07.2023) για την Ελένη Μενεγάγη, με την παρουσιάστρια του MEGA να λέει «καλό καλοκαίρι» και να αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ύστερα από δυο χρόνια, αποχωρεί από την εκπομπή.

«Θα δούμε ένα βίντεο που αφορά ένα παιδί που γνώρισα από πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, περίπου πριν από δυο χρονάκια. Με ξεκίνησε έτσι με έναν χαριτωμένο σνομπισμό, εγώ, εκείνος έτσι ήταν, αυτό είναι το στιλ του. Που αν δεν τον ξέρεις, μπορεί και να τον παρεξηγήσεις σε πολλά πράγματα. Το MEGA μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μαζί δύο χρόνια τώρα.

Μιλάω για τον Σάββα, αυτόν τον απίθανο τρελοτοξότη που του λέω όλα αυτά τα δύο χρόνια. Ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και διάθεση. Βλέπαμε τώρα που κόβαμε εκπομπές για να βρούμε κάποιες διαφορετικές και ξεχωριστές στιγμές του.

Βρε συ, αυτό το τυπάκι πόσα πράγματα έκανε; Βέβαια, είχε και τις στιγμές του που κάπως έλεγες «Σάββα; Σάββα;». Πως λεγόταν η διαφήμιση, παιδί μου; Σάββα… καφέ!

Πάμε να τον απολαύσουμε και με αυτόν τον τρόπο πραγματικά να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή την πολύ όμορφη διαδρομή που πολλές φορές μάς χάρισε όμορφα χαμόγελα».

«Δεν αποχαιρετάμε τον Σάββα! Αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και τον περιμένουμε να μας κάνει ντου όσες φορές κρίνεις ότι του κάνει κέφι ή νιώθει ότι το δικό μας κέφι δεν είναι καλά και θέλει να μας κάνει έτσι ένα χάπι χαράς από την δική του ενέργεια», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες γιατί ήταν δυο φανταστικά χρόνια που δεν κατάλαβα πότε περάσανε. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα σας και για τη ζώνη και από τον καθένα ξεχωριστά πήρα πάρα πολλά πράγματα.

Και από σένα φυσικά, την αρχηγό, που μόνο ευχαριστώ έχω να πω. Αλήθεια, πάντα. Από όλες τις καταστάσεις και από ό,τι και να είχαμε μεταξύ μας, έμειναν μόνο τα καλά» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Σάββας Πούμπουρας.