Γιώργος Λιάγκας: “Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου”

O Γιώργος Λιάγκας μίλησε σήμερα (19/6) στο Πρωινό για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου 10 μέρες πριν από το φινάλε της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μία γυναίκα, η οποία εκτιμά το κανάλι ότι μπορεί να προβάλει τα εμπορικά του σταθμού. Αυτή, λοιπόν, ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την Μαρία Κορινθίου. ήταν η επιλογή μιας γυναίκας η οποία μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στην διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, προφανώς ήταν και δίπλα στη Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο κομμάτι της μαγειρικής».

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Τέλος και επίσημα η Μαρία Κορινθίου

«Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ. Την αγαπώ την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου και αν την δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά -μπορεί η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας».

Πηγή: zappit.gr