Γιώργος Λιάγκας: Η άγνωστη ιστορία για τον θάνατο του πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε σήμερα (27/9) μέσα από την εκπομπή του ένα προσωπικό του βίωμα για τον θάνατο του πατέρα του.

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου έτσι και θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή και ξαναπάθαινε ανακοπή, πέθαινε, ξαναζούσε, πέθαινε και συνεχιζόταν αυτό το μαρτύριο 3-4 ώρες. Κάποια στιγμή έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς, λέω δεν υπάρχει λόγος γιατί με τόσες ανακοπές και να ζούσε δεν θα ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήταν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μου είπαν να μην πάω στην Εντατική, εγώ δεν τους άκουσα και μπήκα μέσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί που είναι δικό μου και δικό του. Μετά, παρότι έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι παρότι είναι σε κώμα, να ακούν τα μηνύματα που έχεις να τους περάσεις με κάποιο τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ. Έφυγε έτσι. Νομίζω ότι μπορεί και να άκουσε αυτό που του είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης  Καβάλα: Πήγε να βοηθήσει τους γείτονες του και έχασε τη ζωή του από τους καπνούς (ΒΙΝΤΕΟ)