Γιώργος Λιάγκας: «Καρφώνει» Ουγγαρέζο – «Σε έβαλα δίπλα μου… και γράφεις εναντίον μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να τον ονοματίσει, έριξε τα… καρφιά του στη σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, Γιώργος Λιάγκας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει  τη δυσαρέσκειά του για τον πρώην κολλητό του και λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για κάποιους που έχει βάλει δίπλα του και έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο.

Μετά από ένα ping pong εκατέρωθεν δηλώσεων και γραπτών κειμένων, το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας -αν και δεν τον κατονόμασε αλλά τον φωτογράφησε- μίλησε με σκληρά λόγια, έτσι όπως δεν το έχει κάνει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης  Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.