Η ΕΤΙΒΕ στηρίζει τους εργαζομένους της ΕΡΤ3 – “Να ανακληθεί η απόφαση”

ΥΠΠΟΑ κορονοϊός ΕΡΤ3

Την στήριξη της προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ3 στο ζήτημα με τα δελτία ειδήσεων, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΙΒΕ). Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρει: “Η ΕΤΙΤΒΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων στην ΕΡΤ3 για τη διατήρηση του ενημερωτικού χαρακτήρα του καναλιού. Μετά την εφαρμογή τών μονομελών […]

Την στήριξη της προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ3 στο ζήτημα με τα δελτία ειδήσεων, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΙΒΕ).

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρει: “Η ΕΤΙΤΒΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων στην ΕΡΤ3 για τη διατήρηση του ενημερωτικού χαρακτήρα του καναλιού.

Μετά την εφαρμογή τών μονομελών συνεργείων, η κατάργηση του ωριαίου μεσημεριανού δελτίου και μοναδικού γενικού περιεχομένου του καναλιού πλήττει βίαια τον ενημερωτικό πυρήνα της ΕΡΤ3.

Παράλληλα απαξιώνονται οι εργαζόμενοι με τον δραστικό περιορισμό του ενημερωτικού προγράμματος.

Διαβάστε επίσης  Ψηφιοποιείται το αρχείο της ΕΡΤ - Θα είναι διαθέσιμο σε όλους

Η ΕΤΙΤΒΕ καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ να ανακαλέσει την απόφαση της που προσβάλει τη Βόρεια Ελλάδα και συνολικά την Περιφέρεια”.