Κούτρας σε Ντσούνο για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: «Πέσατε τέσερις φορές από την Ακρόπολη, βρήκατε πορτοφόλι με λεφτά και το τηλέφωνο της Σκάρλετ Γιόχανσον»

Κούτρας Ντσούνος

Χιουμοριστικό το κλίμα στο ξεκίνημα της εκπομπής

Με… ποδοσφαιρικό σχόλιο έκαναν την έναρξή τους στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.

Το χθεσινό (21/2) ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην είναι θέμα για την καλύτερη έναρξη της εκπομπής.

Και αυτό διότι ο Χρήστος Κούτρας είναι δηλωμένος φίλος του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιάννης Ντσούνος αντίστοιχα, του Παναθηναϊκού. Οι δύο παρουσιαστές είχαν ανάμεικτα συναισθήματα με τον στεναχωρημένο Χρήστο Κούτρα να σχολιάζει τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
«Θα τα πούμε όλα προφανώς. Η διάθεση είναι όπως η εμφάνιση (είπε δείχνοντας τα σκούρα ρούχα του). Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο… Συγχαρητήρια, να τα λέμε αυτά», είπε στον συνεργάτη του Γιάννη Ντσούνο.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτες αποκαλύψεις από οπαδό του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο Μπριζ - «Μας χτυπούσαν σαν ζώα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Και συνέχισε: «Πέσατε τέσσερις φορές από την Ακρόπολη, σωθήκατε και τις τέσσερις, βρήκατε και τις τέσσερις πορτοφόλι με πολλά λεφτά… Στη μία είχε τζακ ποτ λόττο, στην άλλη τζακ ποτ τζόκερ, στην άλλη λαχείο και την άλλη είχε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και το τηλέφωνο της Σκάρλετ Γιόχανσον.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ μας χάρισαν χθες ένα από τα παιχνίδια της δεκαετίας, ήταν φανταστικό πραγματικά. Πικραμένος αλλά γεμάτος και περήφανος για την ομάδα μου… τέσσερα έπρεπε να έχεις φάει, αλλά δεν τα έφαγες… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια».