Μάρκος Σεφερλής: Συγκινεί για τον χαμό του αδελφού του

Μάρκος Σεφερλής

Τι εκμυστηρεύτηκε στην Βάσω Λασκαράκη η μητέρα του

To μεσημέρι της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με την μητέρα του, Χαρίκλεια βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, Break με την Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα, ο κωμικός και παρουσιαστής δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στο μωρό που χάθηκε πριν γεννηθεί ο ίδιος και είχε επίσης το ίδιο όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή εκμυστηρεύτηκε στην Βάσω Λασκαράκη πως «χάθηκε ένα παιδάκι μας σε ηλικία 3 ετών. Πήγε ο άντρας μου στα εικονίσματα και λέει: «θα μου δώσεις έναν ίδιο αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα εδώ μέσα». Ήταν και εκείνος Μάρκος. Μετά έμεινα έγκυος, έκανα τον Μάρκο και βάλαμε το όνομα του».

«Εγώ δεν το ήξερα αυτό μέχρι κάποια ηλικία, δεν το ήξερα. Όχι, δεν μου το είχαν πει ούτε και θα μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Απλά μεγαλώνοντας θεωρώ ότι ίσως έχω διπλή χάρη. Δηλαδή όλο αυτό που μου έχει δώσει ο Θεός και όλο αυτό που εκπέμπω και που βγάζω, νομίζω ότι κουβαλάω και εκείνο που είχε ο άλλος ο Μάρκος και προφανώς περίμεναν από εκείνον. Δεν ξέρω».

«Νομίζω όμως ότι τώρα, έτσι όπως έχουν περάσει τα χρόνια και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει και έχω πάρει αυτό το χάρισμα από τον Θεό – όπως το λέω εγώ – να κάνω τον κόσμο να γελάει, είναι διπλή η χάρη» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάρκος Σεφερλής στον αέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν πάντα η ίδια. Πίστευα στον Θεό. Πάντα, ακόμα και τώρα, κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω οτιδήποτε και πιστεύω σε αυτή την ανώτερη δύναμη».

Πηγή: zappit.gr