Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το επικό σχόλιο για την “κόντρα” της Γερονικολού με την Λασκαράκη – «Αν το πάρει το BBC θα είναι ευτύχημα»

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντηση σήμερα τον δημοφιλή ηθοποιό Γιάννη Τιμιτσέλη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κλήθηκε να απαντήσει στην… κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Βάσω Λασκαράκη, και την Κατερίνα Γερονικολού, σχετικά με μια θεατρική παράσταση.

Σημειώνεται πως η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, είπε:

«Με τη Μιμή Ντενίση συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια, ήταν η πρώτη μου θεατρική παράσταση στο ‘Άνθος του κάκτου’. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση γιατί πίστευε ότι μου ταίριαζε ο ρόλος. Συναντήθηκα με τη Μιμή για τον ρόλο αλλά δυστυχώς είχε κλείσει με τη Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω, με πήρε η Μιμή και μου είπε ‘έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα’».

Σε αυτό απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας:

«Το ‘Άνθος του κάκτου’ ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα. Μετά από εμένα, τον ρόλο τον έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και εκεί γνωριστήκαμε. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω».

Τοποθετούμενος για το θέμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει:

«Φυσικά και παρακολούθησα το θέμα. Χτυπούσε και το κινητό μου και νόμιζα ότι κάτι έγινε! Δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα.

Η Βάσω έπαιξε σε μια παράσταση, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικομάκου, έπαιξε και αυτή εξαιρετικά, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε και εκείνη εξαιρετικά, πέρασε η παράσταση στην ιστορία.

Αυτό είναι. Για beef δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί. Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά που δεν υπάρχει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Δεν πήγε κανείς στη θέση κανενός. Η Κατερίνα πήγε σε έναν ρόλο που έτυχε να τον κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον κάνει η Βάσω που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι.

Είναι καλό να συμβαίνει για τον ελληνικό λαό για να μαθαίνει πολύ σημαντικά πράγματα όπως αυτό το πράγμα που είναι ένα τρελό θέμα και νομίζω ότι θα βγει εκτός συνόρων σίγουρα, αν το πάρει το BBC και το CNN θα είναι ευτύχημα! Όχι δεν υπάρχει καπνός, ούτε φωτιά δεν υπάρχει!».