Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και η διάγνωση που μας είπε ο γιατρός ήταν τρεις μήνες”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος χθες (12/12) του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του που τον οδήγησε στον θάνατο.

«Μου έχει τύχει να ξέρω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με έναν άνθρωπο, με τον πατέρα μου. Ήξερα το τέλος. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και με μετάσταση, η διάγνωση που μας είπε ο γιατρός ήταν τρεις μήνες», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ο αδελφός μου το είχε πάρει κατάκαρδα, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ είχα άλλη αντιμετώπιση, ήμουν σε άλλη φάση. Έβλεπα τον εαυτό μου όπως θα ‘θελε ο πατέρας μου να με δει. Οπότε δεν σταμάτησα την καθημερινότητά μου στο παραμικρό», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Έχεις τον χρόνο να πεις ένα γεια, δεν είναι το απότομο που δεν προλαβαίνεις να πεις στον άλλο ένα σ’ αγαπώ», τονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε σε εκείνο το σημείο να αναφερθεί στην περίπτωση του δικού του πατέρα, στον οποίο είχε γίνει παρόμοια διάγνωση κι όμως ο ίδιος ζει κανονικά μέχρι και σήμερα.

«Στον δικό μου πατέρα έδωσαν 3-4 χρόνια και ζει ακόμα μετά από 17-18 χρόνια. Μου είπαν ότι ο μπαμπάς δεν μπορεί να ζήσει παραπάνω, αυτά είναι τα φάρμακα που μπορούμε να του δώσουμε. Ζει ακόμη και αυτό είναι ένα μήνυμα που το στέλνω ουσιαστικά. Είναι ο πατέρας μου, είναι ο δικός μου άνθρωπος, κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα και μέχρι σήμερα είναι δυνατός», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Εγώ δεν ξέρω σε τι φάση θα ήμουν, αν θα ήμουν με ένα μπουκάλι ουίσκι στην άκρη κάπου στην Ομόνοια ή αν θα ήμουν εδώ και θα σου έλεγα: Γρηγόρη, πάμε γερά. Σίγουρα όμως η ψυχική δύναμη μπορεί να ξεπεράσει απίστευτα πράγματα», σημείωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πηγή: zappit.gr