Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Θάψαμε τον πατέρα μου και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση”

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Μεταξύ άλλων,  ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του και πως τον αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως «ο πατέρας μου «έφυγε» χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς. Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε γιατί είχα και παραστάσεις τότε. Σκέψου ότι έμαθα πως πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση».

«Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει εκείνη. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (σ.σ. να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι».

«Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια».