Κατερίνα Γερονικολού: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη διαφωνούμε κάθε μέρα στο σπίτι, αλλά νιώθω ασφάλεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατερίνα Γερονικολού

Τι είπε για την ταινία στην οποία συνεργάζονται

Για την συνεργασία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή θαλπωρή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και εάν με ρωτούσες τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, θα σου έλεγα δασκάλα. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πολλά πρόσωπα.

Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Με τον Σπύρο, που έπαιζε και στις ‘’Μέλισσες’’, έχουμε ξαναπαίξει μαζί και χαίρομαι πολύ. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε και την αμοιβή που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη προκειμένου να συμμετάσχει στην ταινία του.

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα “ό,τι θες εσύ”. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Πηγή: megatv

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (katerina_geronikolou)