Με… αέρα 60’s το πρώτο τρέιλερ του J2US (ΒΙΝΤΕΟ)

J2US

Το μουσικό show επιστρέφει για έκτη σεζόν

Μοναδικά απολαυστικό είναι το πρώτο τρέιλερ του J2US, στο οποίο οι κριτές και ο παρουσιαστής είναι βγαλμένοι από τα 60’s.

Ο Νίκος Κοκλώνης σαν άλλος Μανώλης Χιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου σαν άλλη Μαίρη Λίντα, η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή στα λουλούδια και ο Σταμάτης Φασουλής στις… κρατήσεις. Το πρώτο τρέιλερ του J2US είναι γεγονός.

Για έκτη σεζόν, ο J2US επιστρέφει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00, στον Alpha, με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση και τους Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή και αυτή τη χρονιά.
Το πρώτο trailer του νέου κύκλου, μας ταξιδεύει πίσω στα 60s, Σάββατο βράδυ, σε μια μπουάτ του κέντρου, όπου ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου ετοιμάζονται σαν άλλος Μανώλης Χιώτης και Μαίρη Λίντα να διασκεδάσουν τους θαμώνες του μαγαζιού, ενώ Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή βραδιά!

Με έμπνευση από τη διαχρονική επιτυχία «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», Νίκος Κοκλώνης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή τραγουδούν «Πάρτε όλοι θέσεις επιτέλους τώρα ξεκινάμε, Σάββατο είναι που αλλού να πάμε, βάλτε τώρα ALPHA είναι οκτώ!» και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό και τη θετική τους διάθεση για το νέο κύκλο του αγαπημένου show!

Το Just the 2 of Us επιστρέφει στον Alpha το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 με ακόμα περισσότερο κέφι, μοναδικές ερμηνείες, ανατρεπτικά ντουέτα, άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις!