Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν με νοιάζει αν γίνομαι viral, πρέπει να υπάρχει σεβασμός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδιστής

Τι είπε για τον αδέξιο τρόπο που πετάνε κάποιοι τα λουλούδια ή άλλα αντικείμενα

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου στο οποίο φαίνεται να  του πετάνε λουλούδια με αδέξιο τρόπο.

«Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον θαυμαστή που πέταξε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του, διακόπτοντας για λίγο το τραγούδι του.

Σε δηλώσεις του στον Alpha Κύπρου, είπε σχετικά με αυτό: «Δεν με αφορά αν γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση, μετά την τρίτη τέταρτη φορά κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός;».

«Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, έτσι πρέπει και κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες» συνέχισε.

Δείτε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: Θαυμαστής πέταξε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία. Αλλά κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται, όχι μόνο από εμένα και από τους άλλους» είπε τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος.