“Ραγίζει” καρδιές ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Εβλεπα τι γίνεται στην Ελλάδα και έβαλα τα κλάματα»

Πετρούνιας

Ευχήθηκε να μη συμβαίνουν πια τέτοια πράγματα

Για τις καταστροφικές επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα και τον εφιάλτη που ζουν οι άνθρωποι στη Θεσσαλία, μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων πληροφορήθηκε για τις φονικές πλημμύρες ενώ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη.

«Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Βασιλική (Μιλλούση) τώρα που ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα έτσι κι αλλιώς καμία διάθεση να κάνω αγώνα με αυτά που έβλεπα και μάθαινα», εξομολογείται ο Λευτέρης Πετρούνιας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα.

«Είμαστε όλοι δίπλα σε όλο αυτό. Αύριο ξεκινάει και το γυμναστήριο να συγκεντρώνει πράγματα να στείλουμε στους πληγέντες. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι τραγικά. Κουράγιο στις οικογένειες», συμπληρώνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

«Oντας 32 χρονών και δύο φορές χειρουργημένος, πρέπει να σεβαστώ το σώμα μου. Δε ρισκάρω να βγάλω μία ακόμα φλεγμονή. Σίγουρα δεν θα φτάσω σε σημείο να χάνω.

Αυτή τη στιγμή ο ορίζοντάς μου είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι. Από ‘κει και μετά θα κάνω ένα break και θα αρχίσω να συζητάω τι θα γίνει», παραδέχεται σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ερωτώμενος για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει με χιούμορ: «Πάει το κοτσίδι. Έμαθα να κάνω όσους κότσους θέλεις αλλά φτάνει. Μόλις μου είπαν οι κόρες μου να κουρευτώ, έφυγε κατευθείαν».