Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία δεν είναι καμία τρελή που έφυγε από το “Πρωινό” 20 μέρες νωρίτερα»

Σάσα Σταμάτη

Τι είπε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Για το επαγγελματικό της μέλλον αλλά και την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το “Πρωινό” μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών η Σάσα Σταμάτη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», αρχικά δήλωσε: «Τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα. Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι. Και στο πρωινό έτσι ξεκίνησα, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο την Έλενα Κατραβά και της έλεγα πως θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Ήρθε τελικά και έκατσε τότε, με την Φαίη και τον Γιώργο. Δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά».

Όσο για τη φημολογούμενη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά σε νέα ώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είπε: «Θεωρώ πως αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θα ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα, παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει ποια είναι τόσα χρόνια».

Δείτε επίσης: Αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου – «Κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα»

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία της στο παρελθόν, με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή.

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα κι έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε εκνευριστεί και έχουμε γεράσει και έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του, αλλά είναι είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε για τη Μαρία Κορινθίου: «Δεν ξέρω τι έγινε. Εντάξει, και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα, που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν. Προσωπικά, θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα, θα χάραζα τον δρόμο μου».

Πηγή φωτό: Instagram (sasastamata)