Σασμός: Πανικό προκαλεί η άφιξη του Ανδρέα

Συγκλονιστικός αναμένεται ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha Σασμός.

Η άφιξη του Ανδρέα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι για καλό αφού θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στις δύο οικογένειες, καθώς ο ήρωας δεν θέλει να έρθουν σε σασμό οι Βρουλάκηδες με τους Σταματάκηδες.

Σύμφωνα με το spoiler του TiVi Σίριαλ, ο Ανδρέας δεν έχει σκοπό να σεβαστεί την υπόσχεση που έδωσε στον Παύλο ότι δεν θα βλάψει τους Σταματάκηδες. Έτσι, προς τα έξω δείχνει έτοιμος για σασμό, στο μυαλό του όμως δουλεύει ένα υποχθόνιο σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή. Αποφασίζει να ανατινάξει το σπίτι του Παύλου και να κατηγορήσει τους Σταματάκηδες.

Σε αυτό το σπίτι μένει μέχρι να φτιαχτεί το δικό του. Παρόλα αυτά πληρώνει έναν άγνωστο άνδρα να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό όσο αυτός είναι μέσα ώστε να μην πέσουν πάνω του οι υποψίες αλλά να ξεκινήσει η βεντέτα. Η βόμβα σκάει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι κοντά και σπεύδουν να δουν τι έγινε. Έτσι βλέπουν το σπίτι του Παύλου στις φλόγες. Ο Αστέρης ορμάει στο φλεγόμενο σπίτι και σώζει τον Ανδρέα με κίνδυνο της ζωής του. Με βάση το δημοσίευμα, τον σώζει αλλά παθαίνει εγκαύματα που χρήζουν νοσηλείας όπως και ο Αντρέας.

Διαβάστε επίσης  Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/12)

Την επόμενη μέρα ο Αντρέας βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Παύλος κάνει μια κουβέντα μαζί του. Ο Αντρέας ισχυρίζεται ότι πίσω από το χτύπημα είναι οι Σταματάκηδες. Ο Παύλος φυσικά δεν τον πιστεύει και του επισημαίνει ότι ο Αστέρης τον έσωσε. Η κουβέντα τους δεν έχει αποτέλεσμα. Ο Αντρέας θα συναντηθεί με τον αδελφό του και τον Λάζαρο και θα τους πει τι έκανε ενώ τους ζητά στο εξής να προσέχουν τον Παύλο. «Πρόδωσε τη φαμίλια μας, τις ρίζες του. Δεν αξίζει να λέγεται Βρουλάκης. Αφήστε το τιμόνι σε μένα» θα τους πει.