Σασμός: “Πλημμυρίζεται” από οργή και θυμό η Μαρίνα

Σασμός

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς δραματικής σειράς του Alpha Σασμός.

Μάλιστα η αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, σημαντικό ρόλο στην πλοκή του τρίτου κύκλου.

Μπορεί η δολοφονία του Στεφανή να έγινε στην αρχή του πρώτου κύκλου, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί μέχρι και σήμερα τους ήρωες της σειράς. Αυτό φυσικά συμβαίνει καθώς ο Μαθιός δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Αποτέλεσμα της άρνησης του μεγάλου γιου της Καλλιόπης να παραδοθεί ήταν και ο θάνατος του Πετρή, ο οποίος κατηγορήθηκε αδίκως ως ο δολοφόνος του Στεφανή.

Βέβαια στην δολοφονία του Πετρή έπαιξαν ρόλο και τα αδέλφια Αγγελάκη. Η μεν Θοδώρα είxε εμπλακεί στη στοχοποίηση του Πετρή ως Νο1 υπόπτου και ο δε Μανώλης παρότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία του Στεφανή, δεν είχε καταθέσει στον Φραγκιαδάκη πως δολοφόνος είναι ο Μαθιός.

Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή” η Μαρίνα στα νέα επεισόδια μαθαίνει για την εμπλοκή της Θοδώρας και του Μανώλη στην υπόθεση και εξοργίζεται πιστεύοντας πως η οικογένεια Αγγελάκη έχει βαριές ευθύνες για το θάνατο του Πετρή. Είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις, ακόμη και εκδίκηση αν χρειαστεί…

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία

Στο στόχαστρο Μανώλης και Θοδώρα

Από τη στιγμή που ψευδομαρτύρησε στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ότι ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη, και ο αστυνομικός διευθυντής Φραγκιαδάκης επιβεβαίωσε ότι το άλλοθι του είναι ψεύτικο, η Θοδώρα -παρότι έχει μετανιώσει πικρά- έχει μεγάλες ευθύνες για όλα όσα ακολούθησαν και κατέληξαν στον τραγικό χαμό του Πετρή.

Κι όλα αυτά για να τον εκδικηθεί, που τόλμησε να αρνηθεί τον έρωτά της. Η Θοδώρα πίστευε ακράδαντα ότι ο Μανώλης είχε δει τον Πέτρο Βρουλάκη να σκοτώνει τον Στεφανή. Καθώς ο Πετρής την απέρριψε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη Σεμίνα, εκείνη ξεκίνησε τον πόλεμο.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, που είναι σίγουρος για το φονιά του Στεφανή και ότι ο Μανώλης γνωρίζει την αλήθεια, χωρίς στοιχεία δεν μπορεί να εξιχνιάσει το έγκλημα. Τώρα, πρώτο μέλημά του είναι να ηρεμήσει τη Μαρίνα, η οποία φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο και η οργή της πλημμυρίζει… Στην προσπάθειά του αυτή, στο πλευρό του θα σταθεί ο παπα-Μιχάλης.