Σασμός: Σε απελπισία η Αργυρώ ζητά… καταφύγιο

Σασμός

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Σασμός και φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις στην πετυχημένη σειρά του Alpha να είναι καταιγιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο (21/12) η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη, ο οποίος θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται.

Η Αργυρώ, απελπισμένη, θα καταφύγει στο μόνο άνθρωπο που μπορεί να της προσφέρει παρηγοριά. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Παράλληλα επισκέπτεται τον Σταύρο, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια διαμεσολάβησης ανάμεσα στο ζευγάρι. Ανακαλύπτει όμως πως η Αργυρώ του κρύβει την αλήθεια για τον πραγματικό χωρισμό τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης  Netflix: Ανακοινώθηκε η 5η και τελευταία σεζόν "YOU"