Σάββας Πούμπουρας: «Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη – Ασχολούμαστε με μ*****»

Σάββας Πούμπουρας

Λύνεται σε λίγες μέρες η συνεργασία του με την “Ελένη”

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο Σάββας Πούμπουρας για όσα συμβαίνουν στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Από το Πρωινό, η Φαίη Φώτου τον συνάντησε έξω από τα στούντιο του Mega και ο ίδιος… ξέσπασε με τον τρόπο του για όλα όσα ακούγονται.

«Αφού κάτσαμε να τα πούμε, θα τα πούμε. Γίνεται όλη η ιστορία γι’ αυτό το πράγμα κι έχει γίνει η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες έκανα σε όλη μου τη ζωή. Δύο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες μου, για τις γκριμάτσες μου, για όλα αυτά που κάνω, για το πόσο γρήγορα μπορεί να φύγω από την εκπομπή, όταν δοθεί σήμα να φύγουμε.

Κάνουμε χαβαλέ. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται, κάνει κακό και σε εμένα, και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό; Αυτό το πράγμα το κάνω όλη μου τη ζωή. Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, βγάζω ακουστικά, τρέχω, κάνω μούτες», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και συνέχισε:

«Απλά επικεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό και κάνουμε την τρίχα τριχιά, επειδή τώρα τρέχει αυτή η κατάσταση. Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μία χαρά. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους. Όλα είναι καλά. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο πλέον να βλέπουμε μία κάμερα σε ένα αυτοκίνητο και να πρέπει να μιλάμε όλη την ώρα γι’ αυτό το πράγμα το οποίο είναι μηδαμινής σημασίας. Γιατί δεν αφήνουμε τα πράγματα να σβήσουν όμορφα και ωραία»;

«Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν πότε έχουν γίνει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Έχει τόσα ωραία πράγματα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε τώρα με τις μ******ς. Μην ασχολείστε με αυτό το πράγμα, δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σας το ζητώ σαν χάρη και μακάρι να ήταν όλες οι κάμερες εδώ για να σας το πω», τόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

Πηγή φωτό: Instagram (savas_poumpouras)